Retourbeleid

Herroepingsrecht

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na het inroepen van het herroepingsrecht nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van het pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via ellen@houtjevrouwtje.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Let wel op: het herroepingsrecht geldt niet voor de levering van producten die volgens specifieke wensen zijn vervaardigd, zoals krachtstokken / wandelstokken / reisgenootjes waarin ik jouw specifieke wensen en verhaal heb verwerkt.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met ellen@houtjevrouwtje.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product en de toezending van het andere door jou gekozen product.

Let wel op: de producten die volgens specifieke wensen zijn vervaardigd, zoals krachtstokken / wandelstokken / reisgenootjes waarin ik jouw specifieke wensen en verhaal heb verwerkt, kunnen niet worden geruild.

Een verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Neem dan zo snel mogelijk contact met me op via ellen@houtjevrouwtje.nl. Als de bestelling nog niet is verzonden zal ik het bezorgadres aanpassen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven