Zoek jij een klankbord?

Graag blijf ik in de sferen van hout. Er zijn veel uitdrukkingen met hout, waarvan ‘als klankbord dienen’ er eentje is. In het puzzelwoordenboek vond ik de volgende verhelderende synoniemen:

1) Deel van een muziekinstrument 2) Deel van een preekstoel 3) Deel van een spreekgestoelte 4) Deel van een strijkinstrument 5) Deel van een viool 6) Galmbord 7) Geïnteresseerde gesprekspartner 8) Houten vlak boven een spreekgestoelte 9) Kap van een preekstoel 10) Klankspiegel 11) Paneel voor luidspreker.

Jouw gesprekspartner

Graag ben ik die nummer 7 – de geïnteresseerde gesprekspartner. Die in verbinding luistert naar jouw verhaal en vragen stelt. Zo ontstaan er nieuwe invalshoeken en inzichten. Na zo’n gesprek ga je weer wat lichter en luchtiger verder. Je voelt je gehoord, zowel door mij als door jezelf. Je leert jezelf wat beter kennen, dat geeft nieuwe moed en kracht. Ik geniet immens van dit soort gesprekken, van de verbinding, van de gevoelens die langskomen. Van onze struikelingen en overwinningen waarin we onze medemenselijkheid herkennen.

Afspraak

Zit je ergens mee en zou je – meer dan – eens willen klankborden? Dat kan telefonisch of wandelend, lekker buiten. Wat je maar fijn vindt. Het eerste half uur (altijd telefonisch) is gratis, dan kun je verkennen of er een klik is. Dat is natuurlijk wel een voorwaarde voor een fijn gesprek. Daarna reken ik €50 per uur (geen BTW).

Een afspraak maken om een half uurtje te verkennen? Neem contact met me op, dan maken we een afspraak.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven