Krachtstok | Praatstok | Stokje liefde | Medaillon

Een krachtstok als anker

Stel, je wilt al een tijdje een bepaalde kwaliteit of eigenschap meer aandacht geven. Misschien ben je vaak gejaagd, gehaast en heb je behoefte aan meer rust. Of je wilt je stem meer laten horen. Of je wilt een levensveranderende gebeurtenis markeren. Of…

Je kiest een mooie stok uit mijn verzameling (of je hebt er zelf een) en na een interview met jou bewerk ik die tot een passende krachtstok. Dat doe ik met de brandpen, verf, kraaltjes, veren, tekeningen van dieren, symbolen.

Steeds als je je krachtstok ziet of in je handen voelt herinnert de stok je aan jouw behoefte om goed voor jezelf te zorgen, aan je zelfliefde, aan jouw intentie. Het kan een fijn voorwerp zijn om mee te mediteren. Een krachtig anker voor jouw intenties.

Praatstok voor waarachtig naar elkaar luisteren

Een andere optie is een praatstok (talkingstick) die je in bijeenkomsten kunt inzetten. Naar wie de stok in handen heeft wordt geluisterd, een mooie, zachte, visuele methode om de aandacht te richten op de spreker.

Stokje liefde

Gewoon een lief stokje waarmee je jezelf of een ander een stukje liefde geeft. Op het stokje liefde kun je een eigen tekst laten branden en verder zal ik mijn eigen fantasie gebruiken om het stokje van liefde te voorzien. Ook zijn kant en klare stokjes liefde verkrijgbaar met teksten die geïnspireerd zijn door bijvoorbeeld Pema Chödrön, Paulo Coelho of Lao Tzu.

Houten reisgenoot

Een kleine reisgenoot of herinnering in de vorm van een medaillon, schelpje of ander klein voorwerpje? Er is veel mogelijk. Kijk maar eens in de webwinkel of in de galerij. Al een tijdje maak ik medaillons met een jacobsschelp die ik er met de brandpen op teken. Deze kun je meenemen als tas- of sleutelhanger op je (pelgrims)tocht of met je meenemen als herinnering aan een bijzondere reis. Andere tekeningen zijn natuurlijk ook mogelijk. In opdracht heb ik bijvoorbeeld ook een sterrenbeeld en een dierbare hond met de brandpen op een houten medaillon getekend.

Zelf doen?

Wil je zelf werken aan een stok bij Houtje Vrouwtje? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt dan zelf jouw intenties in de stok verwerken, een mooi proces dat binnenin jou begint. Hopelijk is het in het najaar/de winter van 2021/22 weer mogelijk om workshops te organiseren.

Zoals je ziet zijn er genoeg leuke ideeën en opties! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven